Köpings Bowlingallians Stipendier 2013.

Köpings Bowlingallians består av bowlingklubbarna i Köping. Styrelsen för Köpings Bowlingallians delar ut stipendier för bowlingens främjande i Köping. Stipendierna utgörs av presentkort hos Bowlinghallen Palace Bowl. I en bowlinghall finns det alltid människor som är lite extra duktiga. Det vill Köpings Bowlingallians uppmärksamma och stödja genom att dela ut stipendier. Kanske är man en brinnande eldsjäl för bowlingen. Eller en duktig ungdom som gjort något utöver det vanliga. Vi önskar alla lycka till framöver!

Ungdomsstipendiet "Sportslig prestation" utdelades för 2013 till
Filip Wilhelmsson, IKW/KBK. Motivering:
"Filip har trots sina unga år etablerat sig som en toppspelare och har redan vunnit många fina tävlingar och även representerat i Sveriges Juniorlandslag. Han är ett föredöme för övriga ungdomar och visat prov på flitig träningsvilja vilket i sin tur också givit fina resultat!"

Vuxenstipendiet "Alliansens uppmuntrande hederspris för bowlingens främjande i Köping" utdelades för 2013 till
Monica Söderström, Köpings Pensionärsbowlare. Motivering: "Monica har under flera år med sitt engagemang lyckats starta och hålla igång en mycket bra fungerande knatte- och ungdomsverksamhet  i form av ”Bowlinglek”. Det är genom att få in flera ungdomar som bowlingverksamheten kan ha möjlighet att överleva och utvecklas, det är bowlingens framtid".